Midsommar

Hej på er. Då har midsommar varit och det var en härlig helg på många sätt och vis. ☺️ Började med att fixa i ordning här hemma för att fira midsommar och få hem svärfar. Jag blev ledig från jobbet helt plötsligt så jag passade på att fixa med saker som jag inte hann med tidigare i veckan. Vi åt god middag på balkongen och hade det trevligt. Svärfar hade med en liten present till oss och några LP-skivor. 


När vi hade ätit middag så tog vi bilen och åkte ut till Möruddens camping på skoghall och hälsade på mamma, pappa och syrran Sofie. ☺️ Det var mysigt att sitta där och ta det lugnt och prata bort en stund. Träffade några gamla vänner och bekanta också. Men sen kom regnet och efter ett tag så var det dax för oss att åka hem. Väl hemma blev det jordgubbar och grädde, lyssnade på musik via LP-spelaren. När klockan var nio så började en film på tv:n som vi kollade på. Det var en film med Charlie Chaplin. 

På lördagen så chillar vi till melodikrysset på balkongen och sen åkte vi ut till Mariebergsskogen och myste. Åt glass, njöt av fina vädret, tog en promenad in till stan och sen tog båtbussen tillbaka till Mariebergsskogen där bilen stod parkerad. Åkte hem, åt pizza och kollade på film. Myste till med resten av jordgubbarna och bara hade det mysigt. 

Igår (söndag) så tog vi oss två promenader, dock den första blev blöt då regnet fick för sig att komma. Chillar, kollade på film och serier och bara hade det mysigt. En go helg med andra ord. Vi har också planerat en del saker för bröllopet och fixat med så allt klaffar. ☺️ Gjorde lite planering både i lördags och igår. Får passa på när man kan. 

Hoppas att ni hade en fin midsommar och. ☺️ Min helg var mysig och avslappnad. Fått en del sol. ☺️ Bjuder på lite bilder. ☺️ 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0